Nilüfer’in sultanları İlbank’ı mağlup etti

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi’nin iddialı takımı Nilüfer Belediyespor, 5’inci hafta mücadelesinde İlbank’ı Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda konuk etti. Karşılaşmaya Gizem, Pınar, Cemre, Ruseva, Nizetich ve Herrera ile başlayan Nilüfer Belediyespor, skor üstünlüğünü elinde tutarak ilk seti 25-16 önde tamamladı.  Maçın ikinci setine de Nizetich ve Herrera’nın etkili hücumlarıyla başlayan Nilüfer Belediyespor, rakibi karşısında 25-19’luk skorla seti kazanarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sete iyi başlayan İlbank oldu. Nilüfer Belediyespor’un hatalarını iyi değerlendiren Başkent ekibi, seti 23-25 önde tamamlayarak skoru 2-1 yaptı.

Dördüncü sete moralli başlayan İlbank, ilk teknik molaya 8-6, ikinci teknik molaya da 16-15 önde girmeyi başardı. Nilüfer Belediyespor, Neslişah’ın etkili servisleriyle birlikte moral kazanarak skor üstünlüğünü ele geçirdi ve seti 25-19, maçı ise 3-1 kazanmasını bildi.