Kardeş kent Assenovgrad’dan Nilüfer’e ziyaret

Filibe Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin davetlisi olarak Bursa’ya gelen Bulgaristan’ın Assenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Ferdi Kadir ve beraberindeki meclis üyeleri Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Mustafa Bozbey’in makamında ağırladığı heyet,Nilüfer ve belediyecilik hizmetlerine övgüler yağdırdı. Heyet ziyaret sırasında Başkan Bozbey’den sportif projeler hakkında da bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Bu tür ziyaretler iki ülke arasında ve kurumlar arası bağlara olumlu yansıyacaktır. Birlikte ortak iş birliği çalışmaları yapabiliriz. Diğer kardeş belediyelerimizle yaptığımız personel değişim programını sizinle de uygulayabiliriz” dedi.

Başkan Bozbey’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Assenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Ferdi Kadir ise Nilüfer’in çok güzel olduğunu kaydederek, daha önce örnek aldıkları bazı projeleri ülkelerinde uyguladıklarını söyledi. Nilüfer’deki spor yatırımlarının dikkat çekici olduğunu kaydeden Ferdi Kadir, ülkelerinde Assenovgrad’ın en güzel şehir seçildiğini de sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda konuklar, Başkan Bozbey ile birlikte Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni gezerek incelemelerde bulundu.