Eczacıbaşı’nın kaptanı Esra Nilüfer Belediyespor’da

Nilüfer Belediyespor transferde durmaksızın devam ediyor. Hedefini ligde ve Avrupa’da mutlak başarı için belirleyen Nilüfer Belediyespor, son olarak Eczacıbaşı Vitra’nın kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ile anlaştı. Bugüne kadar 250 kez milli olan Esra, Eczacıbaşı Vitra’da sayısız başarıya imza atarken, son olarak Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyonluk yaşadı. Bugüne kadar ligde birçok kez ‘en değerli oyuncu’ seçilen deneyimli smaçör, bir yıllığına Nilüfer Belediyespor’la anlaştı.

İmza töreninde konuşan Esra Gümüş Kırıcı, “Hedefleri olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Nilüfer Belediyespor gerçekten beni çok istedi. Yeni başarılarda ben de pay sahibi olmak için elimden geleni yapacağım. 15 yıldır İstanbul’daydım ama Bursa ve Nilüfer’i de yakından tanıyorum. Spor kenti olma yolunda ilerleyen Nilüfer’de sıkıntı çekmeyeceğime inanıyorum” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da iyi bir takım kuruduklarını belirterek, Esra’nın tecrübesi ve becerisinin ekibe büyük katkı yapacağını ifade etti. Karamık ligin kıran kırana geçeceğini söyleyerek, sezonu en iyi yerde tamamlayacaklarına inandıklarını kaydetti.