Nilüfer Belediyesi BUGES’den büyük başarı

Goalball 2. Lig 2. yarı maçları Manisa'da gerçekleştirildi. İlk yarı maçları Bursa'da yapılan maçlar, ligde Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES) Erkek Takımı ikinci sırada tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi. BUGES Erkek Takımı ikincilik kupasını Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Savaş Duman’ın elinden aldı.

Müsabakalarda başarıyla Nilüfer Belediyespor’u temsil eden GESK BUGES Kız Takımı ise 1 gol farkla 4. olarak 1. Lig vizesini elinden kaçırdı.

Hedefledikleri 1. Lige kupa alarak çıktıkları için mutlu olduklarını belirten

Kulüp Başkanı Ali Genç, “Sporcularımız bir kere daha kürsü gururunu bizlere yaşattı, hepsini kutluyorum. Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik ekibe cefakâr çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu başarıda destekleriyle katkısı olan Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, Demirtaş Rotary Kulübü ve Bursa Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü'ne de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.