Nilüfer’in minik hentbolcuları namağlup şampiyon

Altyapıya büyük önem veren Nilüfer Belediyespor, katıldığı turnuvalarda dereceler almaya devam ediyor. Nilüfer Belediyespor Minik Erkekler Hentbol Takımı, 4 takımın katıldığı “Bursa Kulüplü Minikler İl Birinciliği” müsabakalarını yenilgisiz tamamladı. Mudanya Spor Salonu ve Dikkaldırım Spor Salonu’nda gerçekleşen maçlarda rakiplerini yenen yeşil mavi beyazlı minik hentbolcular, turnuvayı 12 puanla tamamlayarak Bursa şampiyonu oldu. 25 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek olan Minikler Hentbol Türkiye Şampiyonası’na katılacaklarını belirten Antrenör Funda Geyik, “Nilüfer’i, Alanya’da başarıyla temsil edeceğiz. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Başarıya giden yolda bizlere her türlü desteği veren Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.