Bozbey: Balat’ta sosyal projeleri hayata geçireceğiz

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla bu hafta Balat Mahallesi’ndeydi. Başkan Bozbey, Balat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik de Başkan Bozbey ile makamında görüştü. Başkan Bozbey’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtar Yetik, Balat Mahallesi’nin nüfusunun 12 bina ulaştığını ve hızla arttığını belirtti. Mahallede park ve asfalt ihtiyacı olduğunu dile getiren Yetik, “İnşaat firmaları ulaşımı aksatıyor. Mahallemizin sağlık ocağı ve okula ihtiyacı var. Vatandaşlarımız bu konuda mağdur durumda” dedi.

Balat Mahallesi’nin gelişen bir bölge olduğunu belirten Başkan Bozbey de, “Burada yapılaşma devam ediyor. Yapılaşma tamamlandığında Nilüfer Belediyesi olarak gerekeni yapacağız. Sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Bozbey, Balat Mahallesi’ne taşıdığı makamında çalışmalarını da sürdürdü ve kendisinden randevu talep edenlerle görüştü. CHP Bursa eski Milletvekili İlhan Demiröz de Bozbey’i Başkan Burada karavanında ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Bozbey, mahallede bulunan Balat Atatürk Ormanı’na da giderek incelemelerde bulundu.