Minik Berre’nin gururlandıran başarısı

Özel Nilvak Okulları 6. sınıf Öğrencisi Berre Öz, katıldığı Youth America Grand Prix (YAGP 2017) Avrupa Elemeleri’nde gururlandıran bir başarıya imza attı. 27 ülkeden 100 okulun katılımı ile gerçekleşen olan YAGP 2017 Avrupa Elemeleri’nde TOP 12 içinde yer alarak dereceye giren Berre Öz, sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı. Yarışmada 90 puan toplayarak TOP 12’ye girmeye hak kazanan Berre Öz, 10 Kasım’da yarıştığı için başarısını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e armağan ettiğini söyledi. Sanatla sporla büyüyen çocukların her zaman başarılı olduklarını söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Dünyanın en prestijli bale yarışmasında derece yapan Berre’yi yürekten kutluyorum. Kendisi bizlerin göğsünü kabarttı. Kurum olarak spor ve sanatın tüm branşlarına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Spor ve sanata küçük yaşta başlamak çok önemli. Her zaman dediğim gibi her çocuk mutlaka küçük yaşta bir spor ve sanat dalıyla uğraşmalı” dedi.

Okul idarecileri ve Bere Öz’ün annesinin de yer aldığı ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, küçük balerini kutlayarak çeşitli hediyeler armağan etti.