Le Trio Joubran’dan unutulmaz konser

Sanatseverleri farklı kültürlerin müzikleri ile buluşturan Nilüfer Belediyesi, bu defa Filistin’in zengin kültürünün temsilcisi haline gelen Le Trio Joubran grubunu Nilüfer’de ağırladı. Dünyada müzik grupları arasında etkileyici bir yer edinen Le Trio Joubran, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Le Trio Joubran’ı oluşturan Samir, Adnan ve Wissam Joubran kardeşler, udlarıyla sergiledikleri performansla izleyenlerden büyük alkış aldı. Konserde, Türk ve Filistin ezgilerini harmanlayan grup, sanatseverleri mest etti.

,

Salonu dolduranların da alkışlarıyla sanatçılara eşlik ettiği konserin sonunda, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek sanatçılara çiçekle teşekkür etti.