Nilüfer'in rakipleri belli oldu

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin ilk yarısını galibiyet serisiyle kapatan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın 2018-2019 sezonu AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley'deki rakipleri belli oldu. Nilüfer'in Sultanları, Kupa Voley'de Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ile eşleşti. Karaköy'de bulunan AXA Sigorta Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucuna göre Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 4 Ocak'ta Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. İki takımın rövanş maçı, 7 Ocak'ta Bursa'da gerçekleştirilecek.

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde bulunan 12 takımın mücadele edeceği AXA Sigorta Kupa Voley'de seri başı olan 4 takım müsabakalara finallerden başlayacak. 5-12. sıra arasındaki 8 takım kura çekiminin ardından biri kendi sahasında diğeri deplasmanda 2 maç oynayacak. Puan üstünlüğünü elde eden takım, adını finallere yazdıracak. Puan eşitliği durumunda 15 sayılık altın set oynanacak kupada finaller ise, Mart ayında İzmir'de tek maç eleme usulüne göre oynanacak.