Başkan Bozbey, Nilüfer’in atletizm şampiyonlarını ödüllendirdi

Bursa’yı her alanda en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Belediyespor, atletizm müsabakalarında çok sayıda başarıya imza attı. Nilüfer Belediyespor Atletizm antrenörleri Zakir Özgür ve Erhan Aydın’ın çalıştırdığı Yıldız Erkekler Atletizm Erkek Takımı düzenlenen turnuvalarda şampiyonluklarına yenileri ekledi.

Başarılarıyla son günlerde adından sıkça söz ettiren genç yetenekler, Başkan Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuları kabul eden Başkan Mustafa Bozbey, “Kurum olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Atletizm sporun anasıdır. Nilüfer Belediyesi olarak Beşevler bölgesinde atletizm ve jimnastik çalışmaları için bir tesisi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Başarılarınızla bizleri gururlandırıyorsunuz ve sizlerin daha iyi şartlarda çalışmanız için elimizden geleni yapacağız,” diye konuştu.

Başkan Bozbey, ziyaretin sonunda sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirerek, başarılarından dolayı kutladı.

Nilüfer Belediyespor’un genç yeteneklerinden Sercan Basım, Yıldızlar Salon Liginde 800 metrede Türkiye brincisi olurken, Gençler Federasyon Deneme Türkiye Şampiyonası’nda 1500 metre ve 800 metrede rakiplerini geride bırakarak Türkiye ikincisi oldu. Nilüfer Belediyespor Atletizm takımı kurulduğundan bu güne kadar kulüp çatısı altında çok sayıda başarıya imza atan Mert Çiçek ise 16 yaş altı Türkiye Şampiyonası’nda 3 adım ve yüksek atlamada Türkiye şampiyonluğunu göğüsledi.

Farklı branşlarda birinciliklere doymayan Nilüfer Belediyespor’da, Yıldız Erkekler Salon Ligi 200 metre şampiyonluğunu Ertan Özkan kazanırken, Yıldız Erkekler Salon Ligi 400 metre koşusunda Mehmet Ersan Türkiye dördüncüsü oldu.

İstanbul’da düzenlenen yarışmalarda uzun atlama kategorisinde Türkiye ikincisi olan Yiğit Yeşilçiçek, 60 metre koşusunda Türkiye şampiyonluğunu kazandı. 16 yaş altı B kategorisi 60 metre engelli koşusunda yarışan İbrahim Aydın ise Türkiye üçüncüsü olurken, Yıldızlar Bayrak Takımı da 4x200 metrede de Türkiye ikinciliği elde etti.