Nilüfer’deki iftarlarda binlerce kişi ağırlandı

Bereketin, paylaşmanın ayı Ramazan’da, Nilüfer Belediyesi’nin hayırseverler desteğiyle düzenlediği iftar sofraları, vatandaşları bir araya getirdi.

Nilüfer Belediyesi Ramazan ayı boyunca farklı noktalarda iftarlar düzenledi. Nilüfer Belediyesi’nin Tüm Etkin Sanayici İş Adamları ve İş Kadınları Federasyonu (TESİAD) iş birliğiyle düzenlediği iftar buluşmaları, kentin üç farklı noktasında gerçekleşti.  İhsaniye Kapalı Pazar, Konak Kapalı Pazar Alanı ve Görükle Kapalı Pazar Alanı’nda dönüşümlü olarak düzenlenen iftarlar, katılanlara birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşattı. Üç ayrı pazar alanında düzenlenen iftarlara toplam 7 bin 800 katıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin Yankı Yemek Sanayi ile birlikte Görükle Pazar Alanında cuma ve cumartesi günleri hariç her gün düzenlediği iftarlar da büyük ilgi gördü. Genç yaşlı her yaştan vatandaşı biraraya getiren bu iftarlara da toplam 8 bin kişi katıldı.

Ramazan’da iftar buluşmalarının bir diğer noktası da Görükle Spor Parkı oldu. Burada da Nilüfer Belediyesi, Tophana Rotary Kulubü ile Ramazan ayının ilk üç haftası boyunca her gün 500 kişilik iftar verdi. Bu iftarlara da yaklaşık 10 bin 500 kişi katıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği iftarlara katılan toplam 26 bini aşkın vatandaş, birlikteliğin, dayanışmanın mutluluğunu yaşadı.