Başkan Bozbey orucu Yaylacık halkıyla açtı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, Ramazan ayı boyunca katıldığı iftar davetlerinin bu seferki durağı Yaylacık Mahallesi oldu. Katılımın yüksek olduğu iftar öncesi edilen duaların ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. Yemeğe Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri ile başkan yardımcıları ve müdürler de katıldı.

İftar sonrası köylülerin sorunlarına kulak veren Başkan Bozbey, kurum olarak Nilüfer’in her bölgesine eşit mesafede olduklarını belirterek, Yaylacık Köyü’nün ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında gerekeni yapacaklarını ifade etti. Köy halkının sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Bozbey, Yaylacıklılar’ın Ramazan Bayramı’nı da kutlamayı da ihmal etmedi.

Bozbey daha sonra Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık’daki okul bahçesinde düzenlenen Ramazan eğlencesi programına da katıldı.