Nilüfer'de Ramazan coşkusu devam ediyor

Kutsal ayda birlik ve beraberliği iftar sofralarına taşıyan Nilüfer Belediyesi, hafta sonu Konaklı ve Göçmen Konutları’nda 3 bini aşkın vatandaşı bir araya getirdi. Konaklı Meydanı ve Ali Durmaz Stadyumu’nda kurulan iftar sofralarına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Milletvekili İlhan Demiröz, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP İlçe Başkanı Özgür Şahin, meclis üyeleri de katıldı. Yemeğe katılan  Mustafa Bozbey Konaklı’nın meşhur kavunun da tadına bakarken, iftar sonunda mahalle sakinlerinin sıkıntılarına da kulak verdi.

Mahalle iftarları, Ramazan eğlenceleri ve Ataevler’deki sabit Ramazan sokağıyla Nilüfer’de dolu dolu geçen kutsal ay, bayrama kadar coşku dolu yaşanmaya devam edecek.