Nilüfer’de yeşil beyaz iftar

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediyesi Meclis üyelerinin yanı sıra Bursaspor eski yöneticilerinden İlhan Uslu ile Selçuk Eren’in de katıldığı İhsaniye Gençlik Parkı’ndaki iftar, yeşil beyaza gönül verenleri bir araya getirdi. İftar sonrası Bursaspor şarkılarının söylenmesiyle ortaya renkli görüntüler çıkarken, taraftarlar yeni sezonda takıma başarı dileklerinde bulundu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursaspor’a yeni sezonda başarı dilerken, taraftarlarında bayramını kutlamayı ihmal etmedi. Bursaporlu taraftarlar da Başkan Bozbey lehine tezahüratlarda bulunurken, iftar yemeğinden dolayı teşekkür ettiler. Nilüfer Bursasporlular Derneği Başkanı Özcan Aktaş da Başkan Bozbey’e anlamlı davranışından dolayı üyeleri adına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.