Nilüfer'de bocce meyvelerini veriyor

Ülkemizde hızla yaygın hale gelmeye başlayan bocce sporu, Nilüfer’de zirveye ulaştı. Nilüfer Belediyesi'nden aldığı destekler sayesinde bocce sporunda Bursa’nın gurur kaynağı olan Hasanağa TOKİ İ.O. Okulu Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı, sekiz sporcusuyla da Türkiye Bocce Milli Takımı’na çok büyük bir katkı sağlıyor. Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan bocce antrenman sahasında kaliteli şekilde çalışma imkanı bulan sporcular, beklentilerin çok üzerine çıkarak takım ve ferdi şekilde çok önemli başarılara imza attı.

Spor kenti Nilüfer’de kendilerine verilen destek ve değere layık olmak için ellerinden gelen mücadeleyi gösteren sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda da ülkemizi gururla temsil ediyor. Dünya Gençler Bocce (Petank), Dünya Ümit Gençler, Avrupa Kadınlar, Dünya Kadınlar, Avrupa Erkekler, müsabakaları ile uluslararası turnuvalara katılacak olan Hasanağa TOKİ İ.O. Okulu Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde, Antrenör Yılmaz Güzelocak önderliğinde yine büyük başarılara imza atması bekleniyor.

Kulüp sporcularından Seda Geridönmez ise Dünya Bocce Federasyonu tarafından bayanlarda yılın sporcusu seçilerek göğsümüzü kabartan isim oldu.