Bozbey belediye personeliyle bayramlaştı

Dokuz günlük kurban bayramını tatiline girecek resmi kurumlarda bayramlaşmalar erken başladı. Her bayram tatili öncesi belediye personeliyle bir araya gelerek bayram tebriğinde bulunan Başkan Bozbey belediye birimlerini ziyaret etti. Bozbey, Başkan Yardımcıları ile birlikte Nilüfer Belediyesi Nilpark, Alaaddinbey Hizmet Binaları, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Nikahevi, Bizim Ev Sosyal Yaşam Destek Merkezi, Nilüfer Belediyespor, Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi, Nâzım Hikmet Kültürevi, Konak Olimpik Havuz Tesisleri, Nilüfer Kent Konseyi ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ve diğer birimleri  ziyaret etti.

Bozbey, personelin beklenti ve önerilerini de dinledi. Nilüfer Belediyesi’nde tatil döneminde de bir çok personelin görevlerinin başında olacağını hatırlatan Bozbey bayram tatiline girecek  personele aileleri ile birlikte mutlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunarak, “Tatil dönüşü Nilüferliler'e daha zinde hizmet vereceğinizden eminim,” dedi.