Nilüfer Kadın Korosu Bozbey'i ziyaret etti

Türkiye ve yurt dışında verdiği konserlerle büyük beğeni toplayan Nilüfer Kadın Korosu, yeni sezon açılışı öncesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret ederek, Fethiye Kültür Merkezi'nde düzenleyecekleri ilk konserin biletini takdim etti. Yüz beş kadından oluşan ve şefliğini Aysel Gürel'in yaptığı Nilüfer Kadın Korosu, 2 Kasın Cumartesi saat 20.30'da görkemli bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Dinleyicileriyle çok özel bir konserde buluşacaklarını belirten Nilüfer Kadın Korosu şefi Aysel Gürel, repertuarlarına bu sene türkü, pop ve alaturkanın yanı sıra roman havasını da eklediklerini söyleyerek, her sene geleneksel olarak düzenledikleri açılış konserlerinin halka açık ücretsiz olduğunu da kaydetti. Şef Aysel Gürel, Başkan Bozbey'e geçen sezon yapılan etkinliklerle ilgili hazırladıkları kitabı da hediye ederek dernekler yararına düzenledikleri konserlerden derneklere 55 bin lira gelir sağladıklarını belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Nilüfer Kadın Korosu'nun geçtiğimiz aylarda Yunanistan'da aldıkları ödülün kendilerini gururlandırdığını belirtti. Kadınların iyi bir ev kadını olmasının yanında iyi bir eğitimci olduğunun da altını çizen Başkan Bozbey, "Nilüfer Kadın Korosu'nda görev alan bütün kadınları gönülden kutluyorum," dedi.

Nilüfer Kadın Korosu'nun Yunanistan'da kazandıkları ödül sürecini kitap haline getiren Nilüfer Kadın Korosu üyesi Nesrin Çavuşoğlu da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e kitap hediye etti.