Nilüfer Belediyespor 14 yaşında

Hentboldan voleybola, koşudan squasha kadar farklı branşlarda sayısız başarıya imza atan Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün 14’üncü kuruluş yıldönümü gecesinde eğlence doruğa ulaştı. Crowne Plaza’da düzenlenen geceye Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Türk voleybolunun önemli isimlerinden Cengiz Göllü, Nilüfer’in dünya ikincisi veteranı Murat Kaçar ve çok sayıda davetli katıldı.

Bulgar sanatçı Marti ve Bengü Berker’in sahne aldığı gecede, Başkan Mustafa Bozbey kuruluş yıl dönümü pastasını Kulüp Başkanı Naci Kale, CHP il ve ilçe başkanları ve kulüp yöneticileriyle birlikte kesti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor kulübüne hizmet eden herkese teşekkür ettiği konuşmasında, Nilüfer Belediyespor’un Nilüfer halkına ve genç kuşaklara yaşam boyu spor bilincinin kazandırılması için gerekli olan sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmak amacıyla kurulduğunu belirtti. Bozbey, “Geçen 14 yıl içerisinde spor kulübümüz, Türkiye’de ve Avrupa’da adından söz ettiren bir ekip oldu. Sporcularımız gittikleri her yerde Nilüfer’i en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz yöneticiler onları her zaman destekliyoruz ve bu anlayışımız her zaman devam edecek. Kulübümüz bünyesinde 18 branş var. Bu 18 branşın başarı ile yönetilmesi kolay değil. Kulübümüzün Nilüfer'i sporun kenti haline getirme hedefimize de katkısı çok büyük. Fiziki yapısı, sporcu kalitesi ve maddi anlamda Türkiye'deki pek çok büyük kulübü geride bırakan Nilüfer Belediyespor'un çok daha büyük başarılara imza atacağına eminim,” dedi.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale de kulübün tarihsel süreci ve elde edilen başarılardan söz ederek, 18 ayrı branşta mücadele eden bin 745 lisanslı ve 2 bin 20 altyapı sporcusunu bünyesinde bulunduran dev bir kulüp haline geldiğini belirtti.

Konuşmaların ardından şarkılarla coşkunun arttığı keyifli gecede davetliler,  yapılan çekilişle de sürpriz hediyelerin sahibi oldu. Gecede ayrıca Nilüfer Belediyespor’un sembolik şampiyonluk kupası da 10 bin TL’ye alıcı buldu.