Nilüfer'den Van'daki çocuklara yeni yıl hediyesi

Yeni yıl öncesinde, Van’da zor şartlar altında yaşama tutunmaya çalışan çocukları biraz olsun gülümsetebilmek amacıyla İstanbul ve Bursa’da başlatılan kampanya duyarlı yurttaşlar sayesinde hızla büyüdü. İstanbul’da Aysun Demir ve Oktay Akay tarafından başlatılan "Van'a Noel Anne ve Noel Baba oluyoruz" projesinin Bursa ayağı Nilüfer Kent Konseyi tarafından yürütüldü. Toplanan oyuncak, kitap, ayakkabı, giyisi ve hediyelik eşyalar, Aysun Demir ve Oktay Akay tarafından dağıtılmak üzere Nilüfer Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla Van’a yollandı. Aracın Van’a hareketi öncesi uğurlamaya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de geldi. Başkan Bozbey, duyarlılıklarından dolayı projeye katkı koyan herkese teşekkür ederek, “İstanbul’dan iki arkadaşımız bize ulaşarak projeyi anlattı ve destek istedi.  Bizde Nilüfer Kent Konseyi aracılığıyla projeye destek olduk. Toplanan eşyalar Van’daki çocuklarımıza dağıtılacak. Organizasyona destek vermek bizim de sosyal sorumluluk projelerimiz arasında bulunuyor. O çocukların gülümsemesi bizim de mutlu olmamızı sağlayacak” dedi.