Nilüferli muhtarlardan Bozbey’e plaket

Nilüfer Muhtarlar Derneği ‘Nilüfer’i Yönetenler’ toplantısında protokol ve siyasi partileri bir araya getirdi. Plaza 16’da yapılan toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin, MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Saadet Partisi Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yusuf Geliş, Demokrat Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yılmaz, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer, 5 yıllık süreçte Nilüfer’e en iyi hizmeti vermek adına ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Bizlere emanet  edilen Nilüfer’i gelecek nesillere daha iyi şartlarda bırakmak için mücadele ettik. Sınırlı kaynaklarla ortak ihtiyaçların giderilmesi için kaliteli hizmet üretmek için işlerin takipçisi olduk. Nilüfer bizim için önemliydi, bugün ve yarında çok daha önemli olacak. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Nilüfer’i yönetenlere yürekten teşekkür ediyoruz,” dedi.

Muhtarların Nilüfer’de hizmet noktasında çok önemli rol oynadığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Bu birliktelik kolay olmadı. 15 yıldır Nilüfer Belediyesi ile muhtarlarımız her zaman el ele vererek en iyi hizmet için mücadele etti. Nilüfer’in örnek alınan marka kent olmasında muhtarlarımızın çok önemli yeri var. Nilüfer’i Türkiye’nin ışıldayan yüzü olması için muhtarlarımızla el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz,” diye konuştu.

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç da devlet yönetiminde muhtarların ayrı bir yeri olduğuna dikkati çekerek, “Muhtarlar halkla idareciler arasında köprü vazifesi görmektedir. Nilüfer’in gelişiminde muhtarların katkısı göz ardı edilemez. Nilüfer’de demokrasi örneğini en iyi şekilde görüyoruz. Hepimiz Nilüfer’e en iyi hizmeti verebilmek adına çalışıyoruz. Buradaki birliktelik tüm ülkeye örnek olmalı,” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından muhtarlar Nilüfer’i yönetenlere birer teşekkür plaketi verirken, Başkan Bozbey plaketini, İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz’in elinden aldı.