Başkan Bozbey Tüyap Fuarı’nda

Bursa 12. Tüyap Kitap Fuarı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı törenle açıldı. Diğer protokol üyeleriyle birlikte kurdele kesen Bozbey, fuara katılan yazarlarla sohbet etti.

Bozbey daha sonra Nilüfer Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Fuarda sergilenen Nilüfer Belediyesi’nin yayınlarını inceleyen Bozbey, okurlarla da sohbet etti. Kitap okumanın önemini vurgulayan Bozbey her yaştan yurttaşı düzenli okumaya davet etti. Nilüfer Belediyesi’nin bir çok kütüphanesi bulunduğunu hatırlatan Başkan Bozbey, yurttaşların bu kütüphanelere gelerek ilgi duydukları kitapları okumalarını istedi. Bozbey, son açılan Gölyazı Yazarevi’ni de hatırlatarak Nilüfer Belediyesi’nin yazara da sahip çıktığını söyledi. Bozbey “Nilüfer okurun da yazarın da çekim merkezi Nilüfer’dir,” dedi.

Başkan Bozbey daha sonra Hekim-Yazar Ceyhun İrgil’ in imza gününe katıldı. Bir süre İrgil ile sohbet eden Bozbey, “40 Yaş Kızıma Mektuplar” ve “Bursa’nın Kadın Yüzleri” adlı kitapları alarak, Yazar’a imzalattı.

Bozbey, Yazar Aydın Keleşoğlu’nun da imza gününü katılarak, “Atatürk’ün Öngörüleri” adlı kitabı aldı.