Bozbey: Her Nilüferli’ye eşit hizmet götürmeyi şiar edindik

Başkan Bozbey yaptığı konuşmada 15 yıldan bu yana olduğu gibi, bundan sonra da tüm Nilüferlileri eşit şekilde kucaklamaya devem edeceklerini kaydetti.

Kesintisiz dördüncü dönem için Nilüfer Halkı’ndan büyük destek alarak yeniden aynı göreve seçilen  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e tebrik ziyaretleri sürüyor. CHP Nilüfer İlçe Yönetimi de Başkan Bozbey’i ziyaret ederek, tebrik etti. Başkan Bozbey yaptığı konuşmada seçim döneminde kendisine destek veren CHP Nilüfer İlçe Yönetimi’ne sandık görevlilerine, CHP Nilüfer Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’na teşekkürü borç bildiğini söyledi. Başkan Bozbey, belediye başkanlığının siyasi bir kurum olmadığını vurgulayarak, 15 yıldan bu yana bu düşünceyle hareket ettiklerini kaydetti. Yeni dönemde de tüm Nilüferliler’i eşit şekilde kucaklayacaklarını söyleyen Bozbey, “ Her Nilüferli’ye eşit ve hak ettiği hizmeti  götürmek bizim şiarımızdır. 15 Yıldır böyle hizmet götürdük, bundan böyle de götürmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Bozbey, Nilüfer’deki başarıyı siyasete dönüştürecek olanın ise yine siyasi kurumlar olduğunu belirtti.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin de yaptığı konuşmada Başkan Bozbey’in başarısından büyük gurur duyduklarını söyledi. Nilüfer’in; CHP’nin  Bursa genelinde en yüksek oy aldığı ilçe olduğunu hatırlatan Şahin, bunda Nilüfer Belediyesi’nin ve Başkan Bozbey’in başarısının büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Özgür Şahin,  Bozbey’in yarattığı sinerjinin seçim sonuçlarına da yansıdığını söyledi. Şahin Nilüfer’in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gülümseyeceğini inandıklarını kaydederek sözlerini tamamladı.