Nilüfer Belediyesi 27. yaşını coşku dolu bir etkinlikle kutladı. Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’ndeki çim sahada organize edilen piknik, coşku dolu anlar yaşanmasına sahne oldu. Pikniğe katılan davetliler ve personel çeşitli oyunlar ve gösterilere katılarak gönüllerince eğlendi. Çuval yarışı, tabure kapmaca, halat çekme, ayda yürüyüş başta olmak üzere birçok oyunda büyük çekişme yaşandı. Piknikte en çok eğlenenler ise çocuklar oldu. Çeşitli animasyonlar ve oyun gruplarında doyasıya eğlenen minikler, günün coşkusunu en çok yaşayanlar oldu.

Etkinlikte emekli olan personele Başkan Bozbey tarafından teşekkür plaketi de verilirken, hediye çekilişi ise heyecanlı dakikalara sahne oldu. Çok sayıda personelin katıldığı kuruluş yıl dönümü etkinliğine CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli, İlhan Demiröz, CHP Eski Bursa Milletvekili Abdullah Özer, CHP Bursa İl Başkan Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, CHP Eski İl Başkanı Gürhan Akdoğan, Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları da katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Kuruluş yıl dönümünde belki ilk defa bu şekilde piknik düzenledik. Bugün gerçekten çok keyifli oldu ve bu pikniği geleneksel hale getireceğiz. Kutlamayı daha farklı ortamda yapmak mümkün ama ailelerle bu ortam da olmak, Nilüfer Belediyesi ailesini yakından tanımak çok daha önemli. Gelecek yıl daha geniş katılımla bir araya geleceğimize inanarak, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.