Nilüfer Belediyespor’a taze kan

Sezona mutlak başarı parolasıyla girmeyi hedefleyen Nilüfer Belediyespor, hentbol takımına bir takviye daha yaptı. Geçen yıl Ankara Maliye Milli Piyango takımında oynayan sol kanat oyuncusu Cavit Eyövge, kendisini 1 yıllığına Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Nilüfer Belediyespor’a başarı ve hedefleri olduğu için geldiğini söyleyen Eyövge, “Nilüfer Belediyespor’a geldiğim için çok mutluyum. Hedefi olan bir takımda olmak benim için çok önemli. Önümüzdeki yıl üç kulvarda mücadele edeceğiz. Bende bu yarışta takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağım,” dedi.

Antrenör Fatih Işık kaliteli ve karakterli bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, Cavit Eyövge’nin kendilerine güç katacağını belirtti.