Gölyazı’da eşsiz doğa manzarası eşliğinde düzenlenen iftar yemeği huzur ve dinginlik verdi.

Nilüfer Belediyesi’nin iftar yemekleri Gölyazı ve Ürünlü ile devam etti. Dünyanın en güzel yerlerinden biri olarak gösterilen Gölyazı’da düzenlenen iftar, eşsiz doğa güzelliğiyle hem huzur hem de dinginlik verdi. İftara Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Başkan Mustafa Bozbey vatandaşlarla tek tek selamlaşarak Ramazan’ı kutladı. İftarın ardından Gölyazı Meydanı’nda yurttaşlarla bir araya gelen Mustafa Bozbey bir süre sohbet etti. Mustafa Bozbey, “Gölyazı'nın tanıtılması için tüm imkânlarımızı  kullanıyoruz. Yapılan tanıtımların meyvesini bayram sonunda almaya başlayacağız,” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin iftar yemekleri Ürünlü’de devam etti. Ürünlü’deki iftara Başkan Bozbey, Meclis Üyeleri, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve çok sayıda yurttaş katıldı.