Bozbey personelle tek tek bayramlaştı

Her bayram tatili öncesi belediye personeliyle bir araya gelerek bayram tebriğinde bulunan Başkan Bozbey, belediye birimlerini yine tek tek ziyaret etti. Bozbey, Başkan Yardımcıları ile birlikte Nilüfer Belediyesi Nilpark, Alaaddinbey Hizmet Binaları, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Nikahevi, Bizim Ev Sosyal Yaşam Destek Merkezi, Nilüfer Belediyespor, Nilüfer Akkılıç Kütüphanesi, Nâzım Hikmet ve Konak Kültürevleri, Konak Olimpik Havuz Tesisi, Nilüfer Kent Konseyi, Sağlık İşleri Müdürlüğü ve diğer birimleri ziyaret etti.

Nilüfer Belediyesi’nde tatil döneminde de birçok personelin görevlerinin başında olacağını hatırlatan Bozbey, bayram tatiline girecek personele aileleri ile birlikte mutlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.

Başkan Bozbey ziyaretler sırasında hoş bir sürprizle de karşılaştı. Bizim Ev Sosyal Yaşam Destek Merkezi ziyareti sırasında öğrenciler Başkan Bozbey’e kendi yaptıkları şekerleri hediye etti.