Ahmet Özhan ilahilerle coşturdu

Klasik Türk müziğinin yanı sıra 80’li yılların başından itibaren gerçekleştirdiği tasavvuf müziği çalışmaları ile yeni bir akımın öncüsü olan Ahmet Özhan, Nilüfer Belediyesi’nin İzmir Yolu üzerinde kurulan sabit Ramazan Sokağı’nda sahne aldı. “Ramazan Geldi Hoş Geldi, Nilüfer’e Şenlik Geldi” sloganıyla Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin yer aldığı Nilüfer’de, vatandaşlar Ahmet Özhan konserine yoğun ilgi gösterdi.

Usta sanatçı Ahmet Özhan “Mevlana’nın Dilinden”, “Son Nebi”, “Edeb Ya Hu” ve Ateş-i Aşk albümlerinden eserler seslendirerek dinleyicileri kendinden geçirdi. Coşkulu kalabalıkla ilahileri hep bir ağızdan söyleyen Özhan, “Bursa dinleyicisi müziği el üstünde tuttuğu için Bursa’da müzik çok değer bulur. Ramazanımızın güzelliklerini tekrar gönüllerimizden şuurlarımıza aktardık. Bu güzel ortamı bize hazırlayan Nilüfer Belediye Başkanı’na ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Işık, usta sanatçı Ahmet Özhan’ı sahne performansından dolayı kutlayarak çiçek verdi.

Diğer bir taraftan Nilüfer Belediyesi tarafından İzmir Yolu’nda Eker Parkı yanında kurulan Ramazan Sokağı’ndaki etkinlikler 27 Temmuz Pazar akşamı “Sema” gösterisiyle tamamlanacak.