Nilüfer Belediyespor transfere doymuyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Nilüfer Belediyespor tecrübeli genç oyuncu Buse Kayacan’ı kadrosuna kattı. Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Karamık ve Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk katıldı.

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Üç yıl Eczacıbaşı VitrA Takımı’nda forma giyen Buse Kayacan’ı bir yıllığına kadromuza kattık. Genç ve bir o kadar da tecrübeli olan kardeşimizin başarılı olacağına inancımız tam. Takıma yapılan takviyelerle daha güçlü hale geldik. Bu gücümüzü sahaya yansıtacağımızı umuyorum. Transfer için görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bir, iki oyuncuyu daha kadromuza katarak transferi sonlandırmak istiyoruz” dedi.

Nilüfer’in gücüne güç katacaklarını belirten Antrenör Nihat Öztürk ise, “Yıldız, Genç ve A Milli Takım seviyelerinde yüzün üzerinde maça çıkan arkadaşımızı transfer etmekten mutluyuz. Yıldız Milli Takım’da Gençlik Olimpiyat Şampiyonluğu ve Dünya Dördüncülüğü başarıları yaşayan oyuncumuz şuan A Milli Takım’da da görev alıyor. Kendisine güveniyor ve başarılı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Eczacıbaşı VitrA Takımı’nda birçok başarı yaşayan 22 yaşındaki genç libero Buse Kayacan da çok samimi ve sıcak bir ortamla karşılaştığını belirterek, “Yeni sezon hazırlıklarına yoğun antrenman temposuyla başladık. Genç ve dinamik takımımızla başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Takım olarak hedefimiz yüksek. Bizler de bu hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.