Bozbey, miniklerin okul heyecanına ortak oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Nilüfer’de mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki okulları ziyaret etti. Bozbey, uyum programı kapsamında okula başlayan anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine müzik aleti dağıtarak çocuklara moral verdi. Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu, Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Kayapa İlkokulu’na düzenlenen ziyaretlerde iki yüz minik öğrenci ve ailelerin sevinci gözlerinden okundu. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerini velilere ileten Başkan Mustafa Bozbey, “Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulu ve birinci sınıflara melodika dağıtıyoruz. Bu melodikayla birlikte çocuklarımızın müzik aletiyle tanışmasını ve müziği sevmesini amaçlıyoruz. İnanıyorum ki bu çocuklarımızın içinden gelecekte sanatçılar çıkacaktır. En önemlisi de çocuklarımız bir enstrüman çalmayı öğreneceklerdir. Bu yıl okula yeni başlayan çocuklarımıza başarılarla dolu güzel bir gelecek diliyorum. Ailelere ve öğretmenlere sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. Öğretmenlere önemli görevler düştüğünü ifade eden Bozbey, “Çocuklarımızı vatana, millete ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklar olarak yetiştireceğinize güvenimiz tam. Veliler ve geleceğimiz adına çocuklarımıza vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum,” dedi.

Nilüfer Belediyesi Nilüfer’deki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulu ve birinci sınıf düzeyindeki yaklaşık sekiz bin öğrenciye enstrüman dağıtacak.