Öğrencilerden Öğretmenler Günü’ne özel sergi

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi anlamlı bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Abdurrahman Vardar Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin resim öğretmenleri Aynur Esensu ile birlikte hazırladıkları 24 Kasım Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

30 öğrencinin büyük emek sarf ettikleri eserlerin yer aldığı serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun ve öğrenciler ile öğretmenleri katıldı. Başkan Bozbey öğrencileri tek tek tebrik ederken Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun da Öğretmenler Günü’ne özel açılan serginin çok anlamlı olduğunu vurgu yaptı. Öğretmenleri de tebrik eden Meclis üyesi Tursun, “Sizin gibi sanata, bilime ve ilime katkı sunan öğretmenlerimizin bu güzel eserleri sanat dünyasına kazandırmaları bizlere gurur veriyor,” dedi.

Karma resim sergisinin açılışında konuşan Abdurrahman Vardar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erdoğan Atalay da öğrenci ve öğretmenlerin dayanışmasıyla başarılı bir sergi oluşturduklarını belirtti.

Öğrencilerle birlikte sergiyi gezerek eserleri tek tek inceleyen Başkan Bozbey bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bozbey, öğrencilerle selfie de yaparak anlamlı günü ölümsüzleştirdi.