Milletvekili Umut Oran, Başkan Bozbey’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Umut Oran, Bursa temasları kapsamında Nilüfer Halk Evi’ne de gelerek Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile görüştü. Ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin yanı sıra, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin de yer aldı.

Nilüfer’in Türkiye’ye örnek çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Umut Oran, Nilüfer’de her iki seçmenden birinin CHP’ye oy verdiğini söyledi. Bursa’nın, Mudanya dışındaki 15 ilçesine Nilüfer modelinin iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini vurgulayan Oran, 2015 yılında yapılması planlanan genel seçimlerde oy oranını arttırmak için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95 yıllık köklü bir tarihi olduğunu söyleyen Oran, “Türkiye hâlâ 1980 model siyasetle yönetiliyor. Yaşanan sıkıntıları hep birlikte aşacağız,” şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili Umut Oran’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de seçimlerde çıtayı daha yukarı çekmek istediklerini belirtti. Kadın seçmenlere daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Başkan Bozbey, “Bir kişi bile bizim için önemli,” dedi.

Ziyaretin sonunda Bozbey, Milletvekili Umut Oran’a, 5 bin 990 kişinin havadan çekilen görüntüsüyle oluşturulan Atatürk portresi hediye etti.