Nilüfer’de Golden Horn Brass rüzgârı

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 2014 yılının son konserini Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi olan Golden Horn Brass (GHB) verdi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirilen konsere ilgi büyüktü. Profesyonel olarak konservatuvar müzik eğitimi almış ve yaşamlarını klasik müzik sanatçısı olarak halen Senfoni orkestrası, Opera orkestrası ve Devlet Konservatuvarı’nda hocalık yaparak devam etmekte olan 5 müzisyenden oluşan Golden Horn Brass, izleyicilere eşsiz bir gece yaşattı. Grup klasik, jazz, pop, Anadolu ezgileri ve tüm bu türleri kendi üslubu ile birleştirip ülkemiz ve dünya kültürlerinin müziksel sentezini oluşturan eserleri müzik tutkunlarının beğenisine sundu.

Konser sonunda ayakta alkışlanan gruba Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş çiçek vererek, verdikleri müzik ziyafeti için teşekkür etti.