‘‘Bir Halk Düşmanı’’ Nilüfer’de sahnelendi

Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Talimhane Tiyatrosu, Bir Halk Düşmanı isimli oyunu Uğur Mumcu Sahnesi’nde sergiledi. Siyasetçilerin medya baskısını ve çıkar ilişkilerini konu alan ve 1882 yılında yazılmış olmasına rağmen güncelliğini hiç yitirmeyen oyuna tiyatroseverlerin ilgisi büyüktü. Başrolünü Serhat Tutumluer’in üstlendiği, Deniz Celiloğlu, Elif Bağcı, Ender Yiğit, Gökçen Gökçebağ, İpek Türktan Kaynak, Kubilay Çamlıdağ, Özer Arslan, Recep Yener ve Sema Mağara’nın rol aldığı oyun seyirciyi otoritenin sesinin yüksek çıkmasının onu haklı kılıp kılmadığını sorgulamaya yöneltiyor.

Oyuncuların performansıyla izleyenleri adeta büyülediği oyun ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda izleyiciler arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Meclis üyesi Aysel Okumuş oyuncalara çiçek vererek kutladı.