Nilüfer Belediyespor’da çifte zafer

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Çanakkale Belediyespor’u; Erkek Hentbol Takımı da BB Ankaraspor’u yenerek taraftarlarına sevinç yaşattı. Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde Nilüfer Belediyespor, evinde Çanakkale Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Ligde sergilediği performansla alkış alan yeşil mavi beyazlılar Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda maçın ilk setini 25-22 aldı. Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ikinci sette şanssızlıklar yaşadı. Başarılı pasör Gizem Giraygil’in dizinde yaşadığı sakatlanmaya rağmen son bölümde toparlanan Kadın Voleybol Takımı bu seti de 25-23’lük üstünlükle tamamladı. Üçüncü sette rahat bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor 25-17’lik skorla maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Nilüfer'den son saniye gölü

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde Nilüfer Belediyespor, sahasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u son saniye gölüyle mağlup ederek ikinci sıraya yükseldi. Üçevler’deki Nilüfer Belediyespor Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma,  zirve takibini sürdürmek isteyen 2 ekibin nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Maça iyi başlayan yeşil mavi beyazlılar Çağlayan’ın golleriyle üstünlüğü yakalarken ilerleyen bölümlerde puan farkı iyice azaldı. İlk yarıyı 14-13 geride kapatan Nilüfer Belediyespor ikinci yarıda iyi bir oyun sergiledi. Zaman zaman rakibinin eşitliği yakalamasına engel olamayan yeşil mavi beyazlılar son dakikaya da 28-25 üstün girdi. Ancak iki takım son saniyelere 28-28 eşit girdi. Son hücumda Cavit’in gölüyle üstünlüğü sağlayan Nilüfer Belediyespor, son saniyede bulduğu bu golle karşılaşmadan 29-28 galip ayrılarak ikincilik koltuğunu rakibinden devraldı.