Kırklareli Belediye Başkanı’ndan Bozbey’e ziyaret

Türkiye’deki örnek ve lider kurumlara ziyarette bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Nilüfer Belediyesi’ne de ziyarette bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Ademir Can, İç Denetçi Murat Sirke, Belediye Meclis Üyeleri, İmar ve Şehircilik Müdürü Basri Gürel ile Park ve Bahçeler Müdürü Selçuk Tanta’nın da yer aldığı ziyarette heyet Halk Evi’nde incelemelerde bulundu ardından da Başkan Bozbey ile makamında bir araya geldi. Ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu da yer aldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Nilüfer Belediyesi’nin yeni hizmet binası Halk Evi’nden övgüyle söz etti. Kesimoğlu, “Nilüfer Belediyesi Halk Evi partilere ayrılan grup odalarından basın toplantısı odasına kadar en ince ayrıntı düşünülerek yapılmış. Kapıdan girildiğinde güler yüzlü personel tarafından karşılanmak da ayrı bir anlam katmış,” şeklinde konuştu. Kesimoğlu, kendi binalarında yapacakları bazı düzenlemelerde Halk Evi’ni örnek alacaklarını ifade etti.

Personel değişimi projesi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek insan odaklı projeleri anlattı. Bozbey, kentlerin hedeflerinin olması gerektiğine vurgu yaparak, Nilüfer Belediyesi’ne eğitim-bilim, kültür-sanat ve çağdaşlık hedefleri koyduklarının altını çizdi. Bilgi ve deneyim paylaşımının önemine değinen Başkan Bozbey, Kırklareli Belediyesi ile personel değişim projesini hayata geçirmek istediklerini de belirtti.