Sevgi ve Kardeşlik Korosu’ndan unutulmaz konser

Nilüfer Kent Konseyi tarafından kurulan, kentin uzun soluklu müzik toplulukları arasında yer alan Sevgi ve Kardeşlik Korosu, birbirinden güzel eserleri müzik tutkunları için seslendirdi. Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen yeni yılın ilk konseri, izleyicilerden tam not aldı. Şef Sait Ektaş yönetimindeki koro Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini izleyenlerle birlikte seslendirdi.

Konsere izleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu “Bu gece Sevgi Korosu, sevginin paylaşıldıkça ne kadar güzel olduğunun bir örneğini bizlere sundu. Tüm insanların müzikle uğraşması gerektiğini düşünüyorum ve Nilüfer’de biz bunu hep birlikte yapmaya çalışıyoruz,” dedi.

Büyük alkış alan konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ile Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu Şef Sait Ektaş’a çiçek ve plaket vererek koroyu performanslarından dolayı kutladı.