Murat Kaçar başarıya doymuyor

Nilüfer Belediyespor’un veteran atleti Murat Kaçar, başarıdan başarıya koşuyor. Geçtiğimiz hafta Masterler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 4 birincilik, 2 Türkiye rekoru kıran Nilüfer Belediyesporlu veteran atlet Dr. Murat Kaçar, bu kez de Balkan Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Yine İstanbul'da gerçekleştirilen ve Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılan Balkan Masterler Atletizm Salon Şampiyonası’nda mücadele eden rekortmen atlet 1 birincilik, 2 ikincilik kazanırken, geçtiğimiz hafta kırdığı Türkiye rekorunu da geliştirdi. Nefes kesen organizasyonda erkeklerde 281 sporcu mücadele ederken Nilüfer Belediyesporlu Dr. Murat Kaçar ilk gün 65 yaş grubunda 60 metrede kürsü için koştu. Yarışta Slovenya'dan Bogdan Kragelj'in ardından 9.18'lik derecesiyle ikincilik kürsüsüne çıkan Kaçar ilk günü gümüş madalyayla kapattı.

İkinci gün 60 metre engellide mücadele eden Dr. Murat Kaçar yarışta 10.65'lik derecesiyle Balkan Şampiyonu olmayı başardı. Kaçar son olarak 200 metrede piste çıkarken yine Sloven Bogdan Kragelj'in ardından ikinci olurken 30.95'lik derecesiyle geçtiğimiz hafta kırdığı Türkiye rekorunu geliştirdi. Kaçar 25-28 Mart tarihleri arasında Torun kentinde yapılacak şampiyonada 60 metre engellide mücadele edeceğini belirtirken Bursa ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.