Nilüfer Belediyespor’da Atay Doğu dönemi

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda, Antrenör Nihat Öztürk’ün takımdan ayrılmasının ardından Atay Doğu ile anlaşmaya varıldı. Doğu, Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde sezon sonuna kadar kendisini Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Vakıfbank, Eczacıbaşı’nın yanı sıra İsviçre ve Almanya’nın çeşitli takımlarında da görev yapan Doğu, Dünya Voleybol tarihinde önemli isimlerden Andrzej Niemczyk’in yardımcılığını da yaptı. En son Ziraat Bankası Plaj Voleybol takımının da antrenörlüğünü yapan Doğu, Türkiye Milli Takımı’nın çeşitli yaş kategorilerinde de yıllarca görev yaptı.

İmza töreninde konuşan Doğu, Nilüfer Belediyespor’u teknik heyet, yönetim ve sporcularla hedeflenen noktaya getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Doğu Play-Of için önlerindeki önemli maçlardan en iyi sonucu alarak, Avrupa biletini de son ana kadar kovalayacaklarını söyledi.

Yollarını ayırdıkları Nihat Öztürk’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Ali Karamık ise, “Yeni antrenörümüzle yeni bir sayfa açıyoruz. Nihat Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Artık kenetlenerek hedefimize sezon sonunda ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Atay hoca ile ilk yarıda başarı çıkışını tekrarlamayı hedefliyoruz” dedi.