Başkan Bozbey makamını Çatalağıl’a taşıdı

“Başkan Burada”  projesi kapsamında artık haftanın bir gününü bir mahallede geçiren Başkan Bozbey’in bu haftaki durağı Çatalağıl Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde çalışma ekibiyle birlikte Çatalağıl Mahallesi’ne giden Başkan Bozbey, güne Çatalağıl Kadın Dayanışma Derneği üyeleriyle kahvaltı yaparak başladı. Bozbey kahvaltının ardından da mahalle halkıyla biraraya gelerek onlarla sohbet etti. Başkan Bozbey mahalle halkından dinlediği sorunlarla ilgili Mahalle Muhtarı Celalettin Boran’dan da ayrıntılı olarak bilgi aldı. Bozbey ile karavanda görüşen Muhtar Boran Başkanlık makamının Çatalağıl’a taşınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Mahallenin öncelikli iki sorununun yol ve elektrik şebekeleri olduğunu söyleyen Muhtar Boran, “ Mahallemizdeki asfalt sorununun çözülmesini istiyoruz. Ayrıca elektrik şebekeleri ile ilgili sorunumuz konusunda da Nilüfer Belediyesi’nin ilgili kurumla iletişime geçmesini talep ediyoruz” dedi. Başkan Bozbey de Çatalağıl’ın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek sıkıntıların çözüm noktasında söz verdi.

Günboyu çalışmalarını Çatalağıl’daki karavanında sürdüren Bozbey, randevularını da yine karavanda gerçekleştirdi. Başkan Bozbey’i ziyaret edenler arasında  “Başka Bir Okul Mümkün” Derneği Bursa Grubu da vardı. Bursa Grubu Temsilcisi Özlem Bala Şimşek, eşitlikçi, Çocuk Hakları Bildirgesi’ne uyan, ekolojik bir okulu Nilüfer’de hayata geçirmek istediklerini söyleyerek proje için mekan konusunda destek istedi. Başkan Bozbey konuyu ilgili bürokratlarla görüşeceklerini belirti.

Başkan Bozbey’i Çatalağıl’da, Nilüfer Belediyesi ve Türk Hava Kurumu Bursa Şubesi’nin ortak projesi olan Hava Sporları Kursu eğitmenleri de ziyaret etti. Ziyarette THK Bursa Şubesi’nden eğitmen Ahmet Coşkun desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

Gölyazı Mahalle Komitesi’ni de kabul eden Bozbey daha sonra cuma namazını mahalle halkıyla kıldı. Namaz sonra Nilüfer Belediyesi tarafından cemaate tatlı ikram edildi.