Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu’ndan anlamlı konser

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde anlamlı bir konsere daha imza attı. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki koro, şarkılarını bu kez lösemili çocuklar için söyledi.  Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu’nun Uludağ Üniversitesi Çocuk Hematoloji Kök Hücre Merkezi yararına gerçekleştirdiği  ‘Yarınlar umut olsun, çocuklar neşe dolsun’ konserine Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, LÖDER yetkilileri ve çok sayıda izleyici katıldı. Yaklaşık iki saat süren konserde koro ve solistler seslendirdikleri nostaljik parçalarla büyük beğeni topladı. Koro, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Kayahan’ı da unutmadı. Kayahan’ın  ‘Bir aşk hikâyesi’ adlı şarkısını söyleyen koro salonda bulunanlara hüzün dolu anlar yaşattı.

Fit Dans Spor ve Sanat Merkezi’nden Tülay ve Şenol Özkahraman’ın dans gösterisi de geceye renk kattı.

Nostaljik anların yaşandığı gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, Şef Dr. Aysel ve koroya çiçek vererek kutladı.