Üniversiteli gençler Athena ile coştu

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri’ne Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen Athena konseri damgasını vurdu. Uludağ Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen konsere üniversiteli gençler büyük ilgi gösterdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de konserde gençlerle birlikteydi. Başkan Bozbey’i büyük coşku içinde karşılayan gençler birlikte fotoğraf çektirdi. Konser öncesinde sahnede konuşma yapan Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını söyledi. Başkan Bozbey, ‘Nilüfer Belediyesi olarak siz öğrencilere her zaman destek verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Gerçekten sizlere güveniyoruz ve sizleri çok seviyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliklere destek vermekten gurur duyuyoruz’ dedi.

Gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı önceden kutlayan Başkan Bozbey, ‘Athena grubuna da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Bozbey üniversiteli öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 19:19 da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yapılacak yürüyüşe de davet etti.

Konser öncesinde Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, Bahar Şenlikleri’ne katkısı nedeniyle Başkan Mustafa Bozbey’e plaket vererek teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Athena sevilen parçalarını üniversiteli gençler için söyledi. Parçalara coşku içinde eşlik eden gençler konser boyunca gönüllerince eğlendi.