Nilüfer Belediyespor’da çifte imza

Hedefinin yeni sezonda hentbol ve voleybolda şampiyonluk ve Avrupa üzerine belirleyen Nilüfer Belediyespor, transfer atağına devam ediyor. Bugüne kadar her iki branşta da transferde birçok oyuncuya imza attıran Nilüfer Belediyespor, iki oyuncuyla daha masaya oturdu. Kadın Voleybol takımına güç katacak olan Duygu Üçdağ, kendisini mavi yeşil beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. Geçen yıl Salihli Belediyespor’da kaptan olarak sahaya çıkan 1.80 boyundaki pasör, Eczaşıbaşı, Halkbank, Yeşilyurt gibi birçok köklü takımda forma giydi. Yıldız ve Genç Milli Takım’da da birçok kez forma giyen Üçdağ, hentbol takımında forma giyen eşi İbrahim gibi, Nilüfer Belediyesporlu oldu.

İmza sonrası konuşan Kulüp Başkanı Ali Karamık, Duygu’nun takıma güç katacağını belirterek, hedeflerinin yeni sezonda şampiyonluk ve Avrupa olduğunu ifade etti. Nilüfer Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden Duygu Üçdağ ise, takıma katkı için elinden geleni yapacağını söyleyerek, sezon sonunda ligi hedefledikleri yerde bitireceklerine inandığını söyledi.

İç transferde Şuayip sözleşme yeniledi

Hentbolda da çıtayı yüksek tutan Nilüfer Belediyespor, ikinci kaptanı Şuayip Işıldak ile sözleşme yeniledi. Uzun yıllardan bu yana mavi beyaz yeşilli formayı terleten Şuayip, Kulüp Başkanı Ali Karamık ile kendisini bir yıllığına daha Nilüfer Belediyesporlu yapan imzayı attı. Her iki taraf da imza sonrası mutlu olduklarını belirterek, sezon sonu mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.