Ramazan Sokağı’ndan Roman Orkestrası geçti

Nilüfer Belediyesi Ramazan Şenlikleri dopdolu geçiyor. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nda yine eğlence vardı.

Ramazan Sokağı’nda sihirbaz gösterisi yapıldı. Özellikle minikler gösteri sırasında eğlenceli anlar yaşadı. Sihirbaz gösterisinin ardından sahneye çıkan semazenler izleyenleri farklı diyarlara götürdü. Gecenin finalini Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası yaptı. Orkestra Roman Müziği’nin en kıvrak örneklerini sunarken, izleyenler de hareketli parçalara eşlik ederek güzel bir Ramazan gecesi daha yaşadı.

ÇAYLI’DA İFTAR BULUŞMASI

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel iftar buluşmaları da Çaylı ile devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Çaylı Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılarak, yurttaşlarla bir araya geldi.

Yemekte Başkan Bozbey’in yanı sıra Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay ve Nilüfer Belediyesi meclis üyeleri de yer aldı. Hep birlikte orucun açıldığı iftar sofrasında yemeğin ardından Başkan Bozbey mahalle sakinleriyle sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.