Görme engelli atletten uluslararası başarı

Sporun farklı alanlarında Bursa’yı ve Nilüfer’i ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, İtalya’nın Grosseto kentinde düzenlenen yarışmalardan da başarıyla döndü. 33 ülkeden çok sayıda sporcunun katıldığı IPC Atletizm Grand Prix yarışlarında Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Suat Öner, kulübünün müzesine iki madalya daha ekledi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı 100 metre koşusunda gümüş madalya kazanan Suat Öner, 200 metrede de üçüncü olarak bronz madalya aldı.

Uluslararası müsabakalarda başarıların altına imza atan milli atlet Suat Öner, Temmuz ayında Yunanistan’da düzenlenecek yarışlardan da ödülle dönebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.