Ramazan Sokağı’nda coşku devam ediyor

Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı büyük ilgi görüyor. Her akşam farklı grup ve isimlerin konser verdiği Ramazan Sokağı, ortaoyunu, kukla tiyatrosu ve yöresel derneklerin gösterileri ile renkleniyor.

Ramazan Sokağı sahnesi son olarak Tatar Türkleri ve Nilüfer Türk Müziği Derneği’ni konuk etti. Tatar Türkleri’nden oluşan müzik grubunun seslendirdiği Anadolu’dan ezgiler büyük beğeni topladı. Tatar Türkleri’nden sonra sahneye çıkan Nilüfer Türk Müziği Derneği Korosu da nihavent makamından eserler seslendirdi.

İlahiler de seslendiren koro, gecede manevi coşkuyu doruğa çıkardı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pelin Sevgi, çiçek vererek performanslarından dolayı koroyu kutladı.