Nilüfer kadrosu altyapıyla güçleniyor

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig’i 2015-2016 sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol takımı, antrenmanlara altyapı kadrosuyla başladı.

Takımın baş antrenörlüğüne Türkiye eski Baş Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları’nın gelmesinin ardından altyapı kadrosuna önem veren Nilüfer Belediyespor yeni sezonda A Takım’a yeni sporcular kazandırmayı hedefliyor.

Genç ve minik takımla Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde bir araya gelen takımın Baş Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları ve teknik heyet ilk antrenmanlarını yaptı.  Sporculara deneyimlerini aktaran Reşat Yazıcıoğulları, genç voleybolculara moral verdi. Hedeflerini yüksek tutmaları gerektiğini de söyleyen Yazıcıoğulları, Nilüfer Belediyespor’un iyi bir voleybol okulu olduğunu kaydetti. Yazıoğulları yeni sezonda altyapı kadrosundan da yaralanacağını açıkladı.

Genç ve minik voleybolcuların ilk antrenmanlarını izleyen Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık da, kulüp olarak sporculara her türlü imkânı sunduklarının altını çizdi. Sporculara ve teknik kadroya güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Başkan Ali Karamık, amaçlarının gençleri spora kazandırmak olduğunu vurguladı.