Sahneden sergiye yansıyan kareler

Sadece sahne ışıkları kullanılarak, diğer ışıklandırmalardan (flaş ekipmanlarından) yardım almadan ve üzerinde herhangi bir dijital oynama yapılmamış fotoğraflardan oluşan sergi, fotoğrafseverlerin beğenisini kazandı. 2011-2012 yıllarında çeşitli eğlence mekanlarındaki konserlerde çekilen kareler, doğallığı ve sunumu ile dikkat çekti. Aynı zamanda makina mühendisi ve müzisyen olan, 1985 Bursa doğumlu Mehmet Akif Gökmen'in ilk kişisel sergisinin açılışına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile atölye öğretmenleri Mehmet Özceçelik ve Arif Balkan da genç sanatçının heyecanına ortak oldular.

Fotoğrafçılığı öğrenme amacının etkileyici konser fotoğraflarına imza atmak olduğunu belirten Gökmen, "Fotoğrafçılık adına hayatıma değer katan Nilüfer Fotoğraf Atölyesi'ne ve Nilüfer Belediyesi'ne çok teşekkür ederim," dedi.

Genç fotoğraf sanatçısını kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de "Özel bir alanda doğru anları yakalayarak etkileyici karelere imza atan gencimizi kutluyorum. Diğer gençlere örnek olan başarılı çalışmaların devamını diliyorum," diye konuştu.

Mehmet Akif Gökmen'in Sahne Işıkları-Konser Fotoğrafları isimli sergisi 18 Mayıs Cuma gününe kadar Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.