Halk Evi’nde vekil halk buluşmalarına büyük ilgi

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda milletvekili-vatandaş buluşmalarına ilgi giderek artıyor. Yeni dönemde ilk halk buluşmasını gerçekleştiren CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın bir kez daha Halk Evi’ndeki vekil odasındaydı.

Türkiye’de bir ilk olan ve demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje kapsamında Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde milletvekillerine ayrılan odada CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın kendisinden randevu talep eden yurttaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Erkan Aydın, sorunların çözümü noktasında da ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Erkan Aydın ile görüşenler arasında otomotiv sektöründe hizmet veren bir firmanın İnsan Kaynakları Müdürü de vardı. Firma yetkilisi Milletvekili Erkan Aydın’a eleman ihtiyaçları olduğunu belirterek, bu konuda kendisinden yardım isteyenleri firmaya yönlendirmelerini istedi. Milletvekili Erkan Aydın da bu yönde kendisinden destek isteyen kişileri hemen firmaya yönlendirdi.