Nilüfer Cup 2015 başlıyor

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 2015-2016 sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, Nilüfer Belediyesi tarafından 19-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Nilüfer Cup 2015’e katılacak.

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenecek olan uluslararası turnuvada Nilüfer Belediyespor Hentbol Takımı, Makedonya’nın köklü takımlarından HC Metalurg’un yanı sıra bu yıl Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren Göztepe Spor Kulübü ve Merzifon Belediyespor ile Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde karşılaşacak.

19 Ağustos Çarşamba günü saat 15:00’te HC Metalurg-Göztepe Spor Kulübü müsabakasıyla başlayacak olan Nilüfer Cup 2015 aynı gün saat 17:00’da Nilüfer Belediyespor-Merzifon Belediyespor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak.

Nilüfer Cup 2015, 20 Ağustos Perşembe günü saat 15:00’te Göztepe Spor Kulübü-Nilüfer Belediyespor, 17:00’da HC Metalurg-Merzifon Belediyespor arasında geçecek müsabakalarla devam edecek.

Nilüfer Hentbol Kupası’nda şampiyonun belirleneceği 21 Ağustos Cuma günü ise Göztepe Spor Kulübü-Merzifon Belediyespor ile saat 13:00’te karşılaşacak. Nilüfer Cup 2015, HC Metalurg-Nilüfer Belediyespor arasında oynanacak maç ile son bulacak.

Nilüfer Cup 2015 Turnuvası’nın şampiyonu kupayı 21 Ağustos Cuma günü saat 16:30’da düzenlenecek seremoniyle kaldıracak.