Nilüfer Hentbol Kupası’nda ilk gün heyecanı

Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen Nilüfer Cup 2015, HC Metalurg – Göztepe ve Nilüfer Belediyespor – Merzifon Belediyespor takımlarının mücadelesiyle başladı.
Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan, Makedonya şampiyonu HC Metalurg ile Göztepe Spor Kulübü karşılaşmasının ilk yarısı kıran kırana geçti.

Maçın ilk dakikalarına hızlı başlayan Göztepe takımı, 5-2’lik üstünlüğü sağladı. Sonraki dakikalarda oyuna ağırlığını koyan HC Metalurg, rakibi karşısında hızlı hücumlarla beraberliği yakaladı. İlk yarının son saniyelerinde Göztepe’den Cenk’in uzaktan sert şutunda kaleci gole izin vermeyince ilk yarı 15-14 HC Metalurg’un üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılıklı gollerin atıldığı maçın ikinci yarısında Göztepe Spor Kulübü’nden Onur, hakeme tepki gösterince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın son dakikalarına 25-26 geride giren Göztepe, son saniyede golü bulunca karşılaşma 26-26 beraberlikle sonuçlandı.

Nilüfer Belediyespor’dan kötü başlangıç

Kupanın ikinci maçında Nilüfer Belediyespor ile Merzifon Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu yansıtamayan Nilüfer Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıyı 16-13 geride kapattı.

Nefes kesen mücadelenin ikinci yarısında da yeşil mavi beyazlı ekip, rakip takımın kalecisini geçemeyince sahadan 29-27 mağlup ayrıldı.

Nilüfer Cup 2015, 20 Ağustos Perşembe günü saat 15:00’te Göztepe Spor Kulübü-Nilüfer Belediyespor, 17:00’da HC Metalurg-Merzifon Belediyespor arasında geçecek müsabakalarla devam edecek.

Nilüfer Hentbol Kupası’nda şampiyonun belirleneceği 21 Ağustos Cuma günü ise Göztepe Spor Kulübü-Merzifon Belediyespor ile saat 13:00’te karşılaşacak. Nilüfer Cup 2015, HC Metalurg-Nilüfer Belediyespor arasında oynanacak maç ile son bulacak.

Nilüfer Cup 2015 Turnuvası’nın şampiyonu kupayı 21 Ağustos Cuma günü saat 16:30’da düzenlenecek seremoniyle kaldıracak.